Sydsjællands Amatørgeologiske Forening
S.A.F.
. Forsiden Bestyrelsen Aktiviteter Medlemskab Medl.bladet Turbilleder .
. Nye fund Foreningsnyt Biblioteket S.A.F.s venner Stenmessen Links .
. Aktivitetsaftener Fossilgruppen Mineralgruppen Strandstensgruppen Interessegrupper Lokaliteter .

Medlemskab

Vi er en forening, der er stiftet i januar 1984 med det formål at dele vores interesse med andre og udbrede kendskabet til geologien.

Vi holder en økonomisk lav profil, så flest mulig kan deltage. Vi udgiver et medlemsblad ”STUFE” fire gange om året, hvor vi bl.a. orienterer om foreningens aktiviteter, nyheder fra andre klubber og artikler om geologiske emner.

Vi har vores egne lokaler i Sygestalden på Grønnegade Kaserne i Næstved. Her afholdes alle vores medlemsmøder og her mødes studiegrupperne om forskellige geologiske emner. I lokalet råder vi over et stort geologisk bibliotek, mikroskoper, slibemaskiner, TV/video og en stor geologisk samling, der alt sammen står til medlemmernes rådighed.

I sommerhalvåret arrangerer vi endagsture til ind- og udland, hvor vi selv forsøger at finde fossiler og mineraler. Vi har også en eller to ture om året, hvor vi er væk i flere dage. Det kan f.eks. være en 4-dags tur til Tyskland. hvor man overnatter på vandrerhjem og besøger forskellige stenbrud og miner.

Er du blevet yderligere interesseret, er du velkommen til at kontakte SAF´s bestyrelse for flere informationer..

Medlemskab af S.A.F. koster pr år.

Unge   7 - 14 år
Unge 15 - 18 år
Enkelt
Par

Bankkonto: Spar Nord Regnr. 9819 Kontonr. 2540006639

kr. 125,00
kr. 150,00
kr. 250,00
kr. 400,00TIL SIDETOP