Klubtur til MUSEUM og Trelde Næs.

Vi besøger først Jan og Stens fantastiske geologiske museum lidt udenfor Fredericia, (se annonce herunder)  derefter går turen til stranden ved Trelde Næs med det dejligt bløde plastiske ler. 

Nils har ofte været på lokaliteten og viser gerne alle os andre hvordan vi finder perfekte krabber, ryghvirvler og hajtænder.

Er der nogen der ikke magter en tur på stranden, kan man godt ”nøjes” med museumsbesøget. Men skal du på stranden, så HUSK! Støvler, arbejdstøj og værktøj. Husk også mad og drikke til hele dagen.

 

Lørdag d.28.september går turen til Fredericia, vi har en aftale med Steen (Steen og HC) om at vi kan besøge hans og Jans nye museum og nyde de mange tusinde fund de har samlet gennem årene. Flere af fundene stammer fra ture hvor vores klub også deltog, så der er basis for både“gensyn”og nostalgi.

Efter nogle timer på museet går turen til stranden ved Trelde Næs, hvor Nils Paepcke vil vise os alle hvordan man gør!
Læs om tider, priser og tilmelding i Aktivitetskalenderen.

Jan Pedersen og Steen Andersen har åbnet et privat museum i Håstrup ved Fredericia.

 

Mødetid og sted: Senest kl. 10:00 Museet på Håstrupvej 138, 7000 Fredericia

Tilmelding: SENEST 2. september 2024 på liste i klubben eller en SMS til Nils på 20402848

Transport: Samkørsel i egne biler fra Næstved, kan aftales internt (mindst tre i hver bil) eller du sender en SMS til Nils på 20402848, så finder vi en løsning. Dem der ”lægger bil til” opkræver kilometerpenge i henhold til SAFs regler. Udgift til Broen deles mellem deltagerne.

 • 00

  days

 • 00

  hours

 • 00

  minutes

 • 00

  seconds

Date

28 09 2024

Time

9:00 - 18:00
Kategorier

Leave a Comment